24 Mayıs 2014 Cumartesi

TabuKıran Sohbetler Vol:1 "Trans Görünürlük ve Trans Erkekler"



TABUKIRAN SOHBETLER BAŞLIYOR!


“TabuKıran yeryüzündeki tüm tabulara karşıdır. Cinselliğin utanılacak bir yanı olamaz! Tanrı ile konuşmak ne kadar normalse tanrı hakkında konuşmak da o kadar normaldir. Her şeyi konuşan, her şeyi yazan bir dergidir TabuKıran. Homofobiye, transfobiye, türcülüğe, ayrımcılığa, faşizme, ırkçılığa karşı sert bir duruştur.” TabuKıran Fanzin Sayı:1 Syf:1 (5 Kasım 2012)

Bizler TabuKıran fanzin için bir şeyler üretmeye çalışanlar olarak konuşulmayanı konuşmak için sizi TabuKıran Sohbetler’e çağırıyoruz. Her ay bir tabu hakkında konuşacağımız, tartışacağımız etkinliğimizin bu ayki konusu “Trans görünürlük ve trans erkekler” olarak belirlendi. Transların öldürüldüğü, yok sayıldığı, dışlandığı ve tacizlere uğradığı şu günlerde trans görünürlüğünü ve neredeyse yok sayılan trans erkekleri konuşmak için 6 Nisan Pazar günü sizleri Yakın Kitabevi’ne davet ediyoruz. 
Etkinliğe katılım sınırlı olduğu için önceden yer ayırtmanız gerekmektedir. Yer ayırtmak ve daha fazla bilgi almak için: 0534 211 24 61 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder